Политика | 9 Июля, 2023

Зеленський призначив нового командувача Нацгвардії України

Свежие новости: Зеленський призначив нового командувача Нацгвардії України

У суботу, 8 липня, у Львові Президент Володимир Зеленський оголосив про призначення нового керівника Національної гвардії України. Новим командувачем став Герой України Олександр Півненко.

– Я призначив Героя України Олександра Півненка командувачем Національної гвардії України. Пане командувачу, бажаю вам і всій нашій Україні звільнення всієї нашої землі і повернення всіх наших людей, омріяної перемоги, звичайно я вдячний вам, вдячний всім воїнам, які сьогодні відзначаються державними нагородами — орденами за мужність, за подвиги, якими бороните життя і нашу державу, дякую, — сказав Володимир Зеленський.

У коментарі для ЗМІ Зеленський додав, що попердній командувач Юрій Лебідь продовжить службу в МВС.

- Хочу також подякувати Лебідю. Він буде залишатися вміністерстві внутрішніх справ. Ми не втрачаємо наших генералів. А на його місці буде новий командувач, Герой України і бойова людина. Сьогодні для нас це є пріорітет. Тому що завдання відновити територіальну цілісність України, - сказав Голова держави.

Джерело

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости