Политика | 23 Февраля, 2020

Зеленський прийняв відставку голови Тернопільської ОДА після протестів через евакуйованих з Китаю

Свежие новости: Зеленський прийняв відставку голови Тернопільської ОДА після протестів через евакуйованих з Китаю

Президент України Володимир Зеленський прийняв відставку голови Тернопільської обласної державної адміністрації Ігоря Сопеля у зв’язку з ситуацією, що виникла в області через повернення українців з Китаю. Про це повідомляє пресслужба Офісу Президента України, передає УНН.

"У зв’язку з ситуацією, що виникла на Тернопільщині через евакуацію з Китаю громадян України, та незадовільною роботою облдержадміністрації з інформування населення щодо епідеміологічної безпеки Президент України прийняв заяву Ігоря Сопеля про відставку із займаної посади за власним бажанням", - йдеться в повідомленні ОП.

Зазначимо, 18 лютого, на Тернопільщині влаштували голосування щодо розміщення евакуйованих з Китаю українців на території санаторію “Медобори”. Депутати сільради проголосували проти, попри те, що підтвердженої інформації про місця розміщення евакуйованих не було взагалі. 

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

Окрім того, за інформацією місцевих ЗМІ, на в’їзді до санаторію "Медобори" неподалік від Тернополя мітингувальники 20 лютого провели молебень через можливість розміщення у санаторії евакуйованих з Китаю українців.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости