Политика | 4 Сентября, 2024

Зеленський пояснив кадрові перестановки в уряді та Офісі Президента

Свежие новости: Зеленський пояснив кадрові перестановки в уряді та Офісі Президента

Президент України Володимир Зеленський пояснив, чому ініціював кадрові перестановки в Кабміні та Офісі Президента.

Про це він сказав у відеозверненні.

За його словами, осінь буде надзвичайно важливою для України, і для цього “маємо посилити деякі напрямки в уряді, і підготовлені кадрові рішення”.

- Також будуть зміни в Офісі. Я розраховую й на дещо іншу вагу окремих напрямків нашої зовнішньої та внутрішньої політики. Перше – треба більше взаємодії між центральною владою та громадами. Особливо зараз, у час підготовки до зимового сезону. Друге – Україна вже досягла значних результатів в оборонному виробництві. І це треба посилювати на всіх рівнях, зокрема так, щоб було простіше залучати інвестиції партнерів у наші стратегічні галузі промисловості.

- Третє – маємо значно посилити нашу роботу з НАТО; для цього потрібна особлива взаємодія. Четверте – Євросоюз, реальні переговори щодо членства, підготовка відповідних частин майбутньої угоди щодо членства. Це дуже чітка одночасно і юридична, і політична робота. За неї буде персональна відповідальність, - сказав Зеленський.

Також він вважає, що потрібен “новий рівень одночасно інформаційної роботи, культурної та дипломатичної”.

- І п’яте – треба поєднати все, чого Україна досягла у відносинах із партнерами… і ті завдання, які є перед нашою державою в протидії російській пропаганді, а також у захисті української культурної спадщини. Нам потрібен новий рівень одночасно інформаційної роботи, культурної та дипломатичної. І новий рівень відносин із глобальною українською спільнотою. Зараз час дати нові сили урядовим інституціям України, і я вдячний усім, хто допомагатиме, - пояснив Президент.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты