Политика | Николаев, 19 Октября, 2022

Завтра на Миколаївщині не працюватиме електротранспорт та освітлення — тотальна економія

Свежие новости: Завтра на Миколаївщині не працюватиме електротранспорт та освітлення — тотальна економія

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім закликав мешканців області зробити свій внесок у загальну скарбничку енергосистеми країни та зменшити споживання електрики.

Про це він сказав у відеозверненні 19 жовтня.

- Завтра з 7 ранку до 23.00 прошу всіх суттєво обмежити споживання електрики. Через обстріли окупантів, не у нас в області, по всій Україні, є проблеми з генерацією електрики. Вживаються заходи, щоб увімкнути, переключити і так далі, щоб не було віялових відключень. Ми повинні у загальну скарбничку енергосистеми України покласти менше споживання мегават, - сказав глава області.

Кім повідомив, що вже зв'язався з мерами міст — завтра не працюватимуть електротранспорт з 7 до 23 години, вивіски, освітлення, підприємства тощо.

– Я ніколи такого не просив, але зараз прошу – треба економити. Військових прошу те саме, все на нуль опалення. Завтра сидимо, мерзнемо, перевіряємо, як це працює, намагаємося домогтися відсутності віялових відключень для людей, - сказав він.

Жителів області також попросив вимкнути завтра електроприлади - телевізори, грілки, пічки тощо.

- Ставтеся серйозно - завтра економимо! - Закликав Кім.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости