Криминал | Первомайск, 8 Февраля, 2018

Завдяки сміливості небайдужого громадянина оперативники затримали автокрадія

Свежие новости: Завдяки сміливості небайдужого громадянина оперативники затримали автокрадія Завдяки сміливості небайдужого громадянина оперативники затримали автокрадія

До Первомайського відділу поліції звернулась 42-річна мешканка району, яка повідомила про те, що в ніч з 3 на 4 лютого з території її домоволодіння, розташованого в с. Лиса Гора, викрадено легковий автомобіль «ВАЗ-21063».

Повідомляє Первомайський відділ поліції ГУНП Миколаївської області.

Свідком угону став сусід заявниці, який бачив як невідомий котив із її подвір’я транспортний засіб. Чоловік, не роздумуючи, кинувся наздоганяти зловмисника, а викрадач, зрозумівши, що став викритим, покинув авто та втік.

Проведеними розшуковими заходами оперативники кримінальної поліції встановили особу автокрадія, 19-річного односельця потерпілої, та затримали його у порядку ст. 208 КПК України.

Зі слів затриманого, він намагався викрасти автомобіль, щоб покататись, але на його шляху постав сусід автовласниці.
Транспортний засіб правоохоронці повернули постраждалій.
Слідчими за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.289 КК України та проводиться розслідування. За незаконне заволодіння транспортним засобом зловмиснику загрожує до восьми років ув’язнення із конфіскацією майна або без такої.

За узгодженням із прокуратурою викрадачеві повідомлено про підозру, у суді вирішуватиметься питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости