Криминал | 16 Июля, 2017

Засуджено мешканку Кіровоградщини за торгівлю людьми

Свежие новости: Засуджено мешканку Кіровоградщини за торгівлю людьми

За послідовної та принципової позиції прокуратури області до реального терміну покарання у виді 5 років позбавлення волі засуджено 43-річну мешканку області, яка продала неповнолітню дівчину-сироту у сексуальне рабство.

Судовим слідством встановлено, що обвинувачена перемістила неповнолітню до Російської Федерації, де згодом продала її до місць розпусти. Проте, потерпілій вдалось звернутись за допомогою до правоохоронних органів та повернутись в Україну. В свою чергу засуджена майже 5 років переховувалась від слідства та перебувала у міжнародному розшуку.
Зважаючи, що за скоєний злочин судом першої інстанції жінку засуджено до умовного позбавлення волі, прокуратура звернулась до апеляційного суду та домоглась призначення для останньої справедливого покарання.
Так, вироком апеляційного суду області її визнано винною за ч. 2 ст. 149 (торгівля людьми) Кримінального кодексу України та засуджено до 5 років реального позбавлення волі та взято під варту у залі суду.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

Читайте также

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты