Криминал | Южноукраинск, 3 Февраля, 2023

Засуджено жителя Южноукраїнська за виправдовування збройної агресії рф

Свежие новости: Засуджено жителя Южноукраїнська за виправдовування збройної агресії рф

51-річного мешканця міста засуджено за виправдовування збройної агресії рф проти України.

Про це повідомляє Южноукраїнський міський суд.

Вироком Южноукраїнського міського суду від 01 лютого 2023 року затверджено угоду про визнання винуватості та визнано винним громадянина у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2, 3 ст. 436-2 КК України та призначено узгоджене покарання за сукупністю правопорушень у вигляді позбавлення волі на 5 років, без конфіскації майна.

Южноукраїнця звільнено від відбування покарання з випробуванням, призначивши іспитовий строк 2 роки. Вирок не набрав законної сили та може бути оскаржений в апеляційному порядку.

За матеріалами кримінального провадження, чоловік неодноразово розміщував і поширював у соціальній мережі “Однокласники” матеріали, у яких міститься виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, розпочатої у 2014 році, глорифікація її учасників, крім того “лайкав” публікації та відео, чим висловлював свою позицію до змісту викладеного.

Нагадаємо, у грудні минулого року Южноукраїнським міським судом було засуджено прихильницю “руського миру”. Пенсіонерку визнано винною за виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії рф проти України, розпочатої у 2014 році, глорифікація її учасників та призначено покарання у вигляді позбавлення волі на 3 років, без конфіскації майна, з випробуванням 1 рік 6 місяців.

 

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости