Общество | Снигиревка, 21 Августа, 2017

Заріні Жуковець зі Снігурівки вручили нагороду «Заслужений вчитель України»

Свежие новости: Заріні Жуковець зі Снігурівки вручили нагороду «Заслужений вчитель України»

Сьогодні, 21 серпня, під час конференції щодо забезпечення розвитку освіти в Миколаївській області за 2016/17 та завдання на наступний навчальний рік вчительці зі Снігурівки Заріні Жуковець вручили почесне звання «Заслужений вчитель України». Про це повідомляє кореспондент видання «Снігурівка.ІНФО».

Жуковець працює вчителькою в Снігурівській районній гімназії імені Т.Г.Шевченка.

Президент України Петро Порошенко відзначив вчительку почесною нагородою з нагоди Дня Конституції України за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм.

Як відомо Заріна Жуковець підготувала багатьох обдарованих дітей зі Снігурівщини до шкільних олімпіад. Багато з них стали переможцями обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад.

Колектив інтернет-видання «Снігурівка.ІНФО» вітає Заріну Леонідівну з отриманням нагороди та бажає успіхів в освітянській справі!

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости