Общество | Вознесенск, 31 Января, 2020

Захворюваність на грип і ГРВІ у Вознесенській громаді щотижня збільшується

Свежие новости: Захворюваність на грип і ГРВІ у Вознесенській громаді щотижня збільшується

Цього тижня з симптомами на ГРВІ та грип звернулося 149 осіб, з них 66 – діти віком 5 -14 років. Це на 41 особу більше, ніж у попередній тиждень.

Насправді хворих значно більше, але значна частина людей лікується самотужки і до лікарів звертається лише тоді, коли виникають певні ускладнення. Щоб не виникало ніяких ускладнень при появі перших симптомів хвороби необхідно звертатися до свого сімейного лікаря або телефонувати до контакт центру за єдиним безкоштовним номером ☎️ 0800213703.

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

Треба зазначити, що про імунітет треба дбати цілорічно. Важливо дбати про здоровий сон, активний спосіб життя, виключити гіподинамію. Здорове харчування, достатня кількість вживання доброї якісної води, вітамінотерапія. Окрім зміцнення імунітету у сезон грипу важлива і профілактика:

-часте миття рук;
-уникання місць масового скупчення людей;
-не підходити до хворого ближче ніж на 1 метр;
-не доторкатися брудними руками до очей та до слизової оболонки носа.

За даними Центру громадського здоров’я України, від початку сезону на ГРВІ та грип перехворіло вже понад 2 млн. українців. Уже є сім летальних випадків. Лікарі констатують, що в Україну цього року повернувся «свинячий грип», який був у нас 10 років тому. Саме він найчастіше провокує важкі ускладнення – вірусні пневмонії. У таких випадках легені можуть «згоріти» буквально за день-два, в деяких випадках – за декілька годин. Тож якщо ви захворіли, то негайно звертайтеся до лікаря!

 

БУДЬТЕ ЗДОРОВІ!

Джерело: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты