Криминал | Первомайск, 17 Декабря, 2019

За придбання, виготовлення та зберігання наркотичних засобів на лаву підсудних

Свежие новости: За придбання, виготовлення та зберігання наркотичних засобів на лаву підсудних За придбання, виготовлення та зберігання наркотичних засобів на лаву підсудних

За належного процесуального керівництва Братського відділу Первомайської місцевої прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно 46-річного жителя Братського району, який обвинувачується у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 309 КК України.

Даний чоловік проживав разом з батьками у будинку. В результаті неодноразових викликів на сімейну сварку за вищевказаною адресою, оперативні співробітники Братського відділу поліції отримали оперативну інформацію про те, що вказана особа, за місцем свого мешкання зберігає особливо небезпечний наркотичний засіб - канабіс.

У ході санкціонованого обшуку за місцем проживання зловмисника, а саме в його кімнаті, було виявлено та вилучено особливо небезпечний наркотичним засіб – канабіс масою 5,99 грам.

За результатами розслідування, процесуальним керівником затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні, який скеровано до суду за ч. 1 ст. 309 КК України – незаконне придбання, виготовлення, зберігання наркотичних засобів без мети збуту.

У разі визнання судом винним особу у вчиненні злочину за ч. 1 ст. 309 КК

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости