Политика | 16 Августа, 2023

За останні 2-3 тижні Сили оборони України взяли дуже багато полонених, проте Росія це заперечує

Свежие новости: За останні 2-3 тижні Сили оборони України взяли дуже багато полонених, проте Росія це заперечує

Російська Федерація стверджує, що український контрнаступ захлинувся, Україна несе великі втрати, успіхів на фронті немає, ВС РФ не несуть втрати та бійці навіть не потрапляють у полон. Проте в реальності ситуація інша, Сили оборони України проводять багато успішних операцій та за останній час збільшили кількість взятих у полон окупантів.

Про це повідомив журналіст Дмитро Карпенко на ютуб-каналі Володимир Золкін.

Як завжди їду туди, куди не можу сказати, але це дуже цікаві місця. Мені довзовили відзняти 4 локації, де знаходиться велика кількість полонених. Ви запитуєте, чому ми перестали публікувати полонених, якщо іх так багато? Хто слідкує за нашим каналом знають, що я звертався і пояснював, військові попросили десь місяць назад, щоб ми публікували лише 5 відсотків максимум. За ці три тижні по нашій програмі пройшло більше 200 людей, всі ці роліки є, але поки іх не ставимо. Дякуємо всім захисникам, - сказав Дмитро Карпенко.

Журналіст відвідав локації з полоненими, на відео можна побачити що їх багато, незважаючи на те, що РФ це повністю заперечує. Зокрема, у окупантів питали звідки вони, аби показати росіянам "що є полонені, які є".

"Незрозуміло, чому ваша держава намагається від цього фатку позбутися, але ось така історія", -  звернувся Карпенко до полонених.

Повідомляється, що у полон брали: 80-та окрема десантно-штурмова бригада, 92-га окрема механізована бригада, 52-га окрема механізована бригада, 22-га окрема механізована бригада, 38-ма окрема бригада морської піхоти, 37-ма окрема бригада морської піхоти, 10-та окрема гірсько-штурмова бригада, 127-ма окрема бригада Сил територіальної оборони, 36-та окрема бригада морської піхоти, 38-ма окрема бригада морської піхоти, 81-ша окрема аеромобільна бригада, 23-тя окрема механізована бригада,1 09-та окрема бригада територіальної оборони, 25-та окрема повітрянодесантна Січеславська бригада, 1-ша окрема бригада спеціального призначення ім. Івана Богуна

Також деякі полонені зізналися, що російське командування наказувло не збирати 200-х. І як завжди це буває, окупанти не змогли пояснити для чого вони в Україні та кого вони захищають.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты