Криминал | Баштанка, 22 Декабря, 2023

За наркотичний «сад» у себе під будинком житель Миколаївщини може сісти на вісім років

Свежие новости: За наркотичний «сад» у себе під будинком житель Миколаївщини може сісти на вісім років

Співробітники сектору поліцейської діяльності № 1, отримавши оперативну інформацію про те, що в одному з сіл Березнегуватської громади на території приватного домоволодіння вирощують рослини, що містять наркотичні речовини, провели санкціонований обшук у будинку 47-річного чоловіка.

Про це повідомляє Баштанський районний відділ поліції.

У ході слідчих дій правоохоронці виявили та вилучили на присадибній ділянці домовласника рослини коноплі, а в будинку – 10 кілограмів готового до вживання канабісу.

За словами фігуранта, наркозілля він вирощував та зберігав для власного вживання.

Усе вилучене правоохоронці направили на проведення експертних досліджень.

Наразі за процесуального керівництва Баштанської окружної прокуратури слідчі повідомили зловмисника про підозру за ч. 3 ст. 309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту в особливо великих розмірах» та ч. 1 ст. 310 КК України «Посів чи вирощування снодійного маку чи конопель». Санкції статей передбачають покарання у вигляді позбавлення волі до восьми років.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости