Происшествия | Николаев, 13 Октября, 2019

За минулу добу на Миколаївщині сталося 4 пожежі

Свежие новости: За минулу добу на Миколаївщині сталося 4 пожежі

За минулу добу 12 жовтня до Служби порятунку надійшло 4 повідомлення про пожежі  різного характеру.

Перший випадок, 12 жовтня о 12:48 на пунктзв’язку 13 державної пожежно-рятувальної  частини надійшло повідомленя про пожежу на полі соломи у тюках у с. Кумари, що у Врадіївському районі. За викликом направлено чергове відділення 13 ДПРЧ.  Завдяки злагодженій роботі  вогнеборців пожежу на 250 м. кв о 13:05 локалізували, а о 14:10 повністю ліквідували. Причина пожежі встановлюється.  Від ДСНС працювало 1 одиниця техніки та 5 чоловік особового складу. Додатково залучався трактор МТЗ-82 з бочкою.

Другий випадок, 12 жовтня о 16:41 до Служби порятунку, надійшло повідомлення про пожежу у приватному секторі на вул. Центральна, с. Курячі Лози, Кривоозерського району. За вказаною адресою направлено черговий караул 18 державної пожежно-рятувальної частини.  По прибуттю встановлено, що вогнем охоплена літня кухня на території приватного домоволодіння. Вже о 17:18 вогнеборці ліквідували локалізували пожежу на 48 м. кв, а вже о 17:40 повністю ліквідували. Причина пожежі коротке замикання електромережі. Від  ДСНС працювало 1 одиниця техніки та 5 чоловік особового складу.

Третій випадок,  12 жовтня о 19:45 на пункт зв’язку 7 державної  пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу на вул. Сивкова с. Явкине Баштанського району.  До місця події направлено вогнеборців 7 ДПРЧ. По прибуттю встановлено, що вогнем охоплена господарча споруда. Завдяки оперативним діям вогнеборців пожежу 20:14 на 70 м. кВ локалізували, а о 20:54 ліквідували. Причина пожежі встановлюється. Від ДСНС працювало 1 одиниця техніки та 4 чоловіка особового складу. Додатково залучалося Трактор МТЗ з бочкою та автомобіль ГАЗ-53 з бочкою, також на на подію залучалися співробітники поліції.

Четвертий випадок,  12 жовтня о 20:37 за екстреним номером «101» надійшло повідомлення про пожежу побутового вагона на вул. Весняна смт. Веселинове, Веселинівського району.  За вказаною адресою направлено чергове відділення вогнеборців 11 державної пожежно-рятувальної часини. По прибуттю встановлено, що вогнем охоплено майже весь вагон, та є загроза перекидання вогню на поруч розташовані вагони. Завдяки оперативним діям вогнеборців пожежу на площі 25 м. кв о 21:17 локалізували, а о 22:01 ліквідували. Причина пожежі встановлюється. Від ДСНС працювало 1 одиниця техніки та 5 чоловік особового складу. Також залучалися співробітники поліції.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости