Происшествия | Николаев, 15 Апреля, 2023

За добу у Миколаївській області ліквідовано 2 пожежі

Свежие новости: За добу у Миколаївській області ліквідовано 2 пожежі За добу у Миколаївській області ліквідовано 2 пожежі

4 квітня вогнеборці Головного управління ДСНС України у Миколаївській області двічі залучались на гасіння пожеж в житловому секторі.

О 08:16 на пункт зв’язку 2 державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про займання в трикімнатній квартирі на першому поверсі чотириповерхового житлового будинку по вул. 8-го березня м. Миколаєва. До місця виклику направлено два відділення підрозділу. По прибуттю, при проведенні розвідки, за допомогою ланки газодимозахисту на свіже повітря рятувальники вивели власницю квартири. Пожежу площею 2 кв. М ліквідували о 08:36. причина виникнення встановлюється.

Ще одна пожежа на території приватного сектору виникла о 15:28 по вул. Кубанській м. Первомайськ. Тут внаслідок порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей зайнялось в житловому будинку. Двома відділеннями чергового караулу 23 ДПРЧ пожежу площею 20 кв. м ліквідовано о 16:40. Оперативними діями вогнеборців врятовано від знищення будинок. Через щільне задимлення рятувальники працювали в апаратах для захисту органів зору та дихання.

Всього в обох випадках до гасіння залучалось чотири одиниці спецтехніки та 14 чоловік особового складу ДСНС. Також на місцях працювали співробітники поліції.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты