Происшествия | Николаев, 10 Сентября, 2017

За добу на Миколаївщині зареєстровано 17 пожеж сухої трави та сміття на відкритих територіях

Свежие новости: За добу на Миколаївщині зареєстровано 17 пожеж сухої трави та сміття на відкритих територіях

За минулу добу, 9 вересня, на території Миколаївської області зареєстровано 17 пожеж сухої трави та сміття на відкритих територіях як за межами населених пунктів, так і поряд із житловим сектором. Випадки зафіксовані у Новоодеському, Снігурівському, Миколаївському, Вітовському, Новобузькому районах, містах Миколаїв, Нова Одеса, Вознесенськ та смт. Єланець. Загальна площа, яку пройшов вогонь, становить понад 22 Га. Майже у всіх випадках причиною загорань ставало необережне поводження з вогнем з боку населення.

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Миколаївській області забезпечено оперативне реагування на всі вогневі випадки. В одному з епізодів врятовано житловий будинок від вогню.

Рятувальники Миколаївщини вкотре звертаються до всіх громадян! Не наражайте на небезпеку себе та своє майно, а також бережіть природу та не провокуйте виникнення пожеж в природних екосистемах! Будьте пильними та обережними! В екстрених ситуаціях телефонуйте до Служби порятунку 101!


ГУ ДСНС України у Миколаївській області

 

Источник: svidok

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты