Общество | 15 Октября, 2023

З України до Варшави вирушив новий потяг

Свежие новости: З України до Варшави вирушив новий потяг

У свій перший рейс вирушив новий міжнародний поїзд із України до столиці Польщі – Варшави. Його маршрут організовано через хабову станцію Рава-Руська,  повідомила  Укрзалізниця у неділю, 15 жовтня.

Вказано, що тепер мешканці Львова, Івано-Франківська, Стрия, Коломиї, Калуша, Брюховичів та Жовкви, зробивши одну зручну пересадку, можуть доїхати до Варшави чи Любліна.

З цих населених пунктів до Рави-Руської курсує сучасний дизель-поїзд українського виробництва з доступом до Wi-Fi через Starlink. 1435 мм) і назад», – йдеться у повідомленні.

За рейс в одному напрямку обидва поїзди можуть перевезти близько 200 пасажирів, у них є місця 1-го та 2-го класу. На рейси першого тижня вже продано 70% квитків.

Час шляху від Львова до Варшави становить близько дев'ятої години, вартість – від 1188 гривень. Квитки на всі рейси доступні для придбання у додатку Укрзалізниці, на сайті, у чат-боті та касах вокзалів.

У найближчих планах Укрзалізниці запуск міжнародного поїзда Чоп – Прага. Також ведеться робота над маршрутом Перемишль – Берлін.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости