Происшествия | Вознесенск, 15 Мая, 2020

З початку року на Миколаївщині потонуло 10 людей — 2 у Вознесенщинi

Свежие новости: З початку року на Миколаївщині потонуло 10 людей — 2 у Вознесенщинi З початку року на Миколаївщині потонуло 10 людей — 2 у Вознесенщинi

У поточному році на водних об’єктах Миколаївської області загинуло 10 людей. Надзвичайні події зареєстровано у Вознесенському (2), Первомайському, Снігурівському, Арбузинському, Вітовському, Новоодеському, Єланецькому, Веселинівському районах та м. Южноукраїнськ. Про це повідомляє ГУ ДСНС в Миколаївській області.

Рятувальники зазначають, що протягом 2019 року на водних об’єктах Миколаївщини виникла 51 подія, внаслідок яких загинуло 45 осіб (в тому числі 3 дитини), врятовано ще 12. Аналіз показує, що найбільше трагічних випадків сталось через необережне поводження людей під час купання, купання у нетверезому стані та недотримання правил поведінки під час використання плавзасобів.

«Шановні громадяни, дотримуйтеся правил безпеки відпочиваючи біля водойм та на воді, це дозволить уникнути нещасних випадків! Пам’ятайте: вода не пробачає помилок», — звертаються у ДСНС.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты