Общество | Вознесенск, 9 Января, 2019

З липня 2019 року у Вознесенську планується програма «Безкоштовна діагностика»

Свежие новости: З липня 2019 року у Вознесенську планується програма «Безкоштовна діагностика»

Повідомляємо, що з липня 2019 року планується програма «Безкоштовна діагностика»: обстеження пацієнтів - лабораторне, інструментальне, а також консультації лікарів-спеціалістів поліклініки будуть безкоштовними для пацієнтів  за умови їх направлення сімейним лікарем.

Основна частина населення Вознесенської об’єднаної громади вже обрали лікаря, який надає первинну медичну допомогу і підписали з ним декларацію, а майже 2,5 тисячі мешканців міста Вознесенська, Новогригорівки та Ракового ще не визначились з вибором.

Переконливо просимо пришвидшити процес вибору лікаря та підписання декларації, Вам потрібно звернутись до обраного Вами сімейного лікаря з такими документами: паспортом та ідентифікаційним кодом для дорослих, свідоцтвом про народження для дітей.

Користуючись нагодою, повідомляємо, що з 01.01.2019 р. в амбулаторії сімейних лікарів №1(вул. Короленка, 5) каб. № 6  працює молодий кваліфікований сімейний лікар Леськів Іван Іванович, з яким наразі можна  укладати декларацію про надання медичних послуг  будь-якому мешканцю громади незалежно від адреси проживання.

Телефон для довідок 4-10-53

Заздалегідь вдячні за порозуміння та співпрацю.

Адміністрація КП «КНП Вознесенський міський центр ПМСД»

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты