Общество | Николаев, 16 Марта, 2020

З 17 березня ТОВ «Миколаївська електропостачальна компанія» вводить карантин по підприємству та переходить на дистанційну форму обслуговування споживачів

Свежие новости: З 17 березня ТОВ «Миколаївська електропостачальна компанія» вводить карантин по підприємству та переходить на дистанційну форму обслуговування споживачів

Ця вимушена та необхідна міра проводиться Товариством з метою недопущення розповсюдження коронавірусу, повідомили в компанії на офіційній сторінці у Фейсбуці.

Відповідно до рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України, ТОВ «Миколаївська електропостачальна компанія» вживає заходи щодо недопущення утворення скупчень великої кількості людей.

Для того, щоб не наражати на небезпеку Вас та оточуючих, ТОВ «Миколаївська електропостачальна компанія» пропонує наступні форми комунікації:
 Особистий кабінет - користувачі інтернету мають можливість зареєструватися в особистому кабінеті ТОВ «Миколаївська електропостачальна компанія» і самостійно переглянути інформацію, стосовно стану свого особового рахунку (реєстрація в особистому кабінеті доступна за посиланням: https://ok.elektropostach.mk.ua/home). В разі необхідності, Ви можете скористатися формою зворотного зв’язку, яка доступна безпосередньо в особистому кабінеті в розділі: Компанія → Листування.
 Мобільний додаток «Миколаївська електропостачальна компанія» - Ви можете перевірити стан особового рахунку та здійснити оплату за електричну енергію в будь-яку годину доби та з будь-якого місця! Для смартфонів із операційною системою Android він доступний в Google Play: https://play.google.com/store/apps/details…
 Колл-центр - для отримання необхідної консультації стосовно роботи та послуг Товариства, Ви можете звертатися до колл-центру ТОВ «Миколаївська електропостачальна компанія» за безкоштовним номером телефону: 0-800-201-001.
Додатково, в якості форми зворотного зв’язку, працює електронна пошта колл-центру: [email protected].
В голосовому меню самообслуговування колл-центру передбачена можливість залишити голосове повідомлення.
 Відділи обслуговування споживачів:
ℹ️ Контакти для споживачів міста Миколаєва:

- Для побутових споживачів:
☎️ З питань укладення договорів, розрахунків за спожиту електричну енергію: (0512) 77-63-25, (0512) 77-63-09,

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты