Экономика | Южноукраинск, 14 Мая, 2017

ЮУАЕС в умовах надзвичайних заходів на ринку електричної енергії працює надійно

Свежие новости: ЮУАЕС в умовах надзвичайних заходів на ринку електричної енергії працює надійно

В умовах продовження на один місяць терміну дії надзвичайних заходів на ринку електричної енергії (введені Кабінетом міністрів України з 17 лютого 2017 року) Южно-Українська атомна станція  працює з чітким дотриманням диспетчерського графіка.  Станом на 13 травня перший та другий енергоблоки АЕС несуть максимальне навантаження.

За даними інформагенстрва УНН, введення надзвичайних заходів на ринку електричної енергії дозволило за 3 місяці зекономити 1 млн 700 тис. тонн вугілля. Про це 11 травня на засіданні уряду повідомив міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик.

«Хочу повідомити, у нас уже 3 місяці надзвичайні заходи в енергетичному секторі і повинен сказати, що сьогодні у нас на складі знаходяться 2 млн 200 тис. тон вугілля, рівно стільки, скільки ми мали восени до підготовки до осінньо-зимового періоду. Крім того, вклад атомної енергетики за квітень склав 62,5%. В неділю минулу ми поставили абсолютний рекорд − 68%, в той час, коли минулого року цей показник був 47%. Всі ці заходи дали можливість за ці 3 місяці зекономити 1 млн 700 тис. тон вугілля», — сказав І.Насалик.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости