Общество | Южноукраинск, 3 Августа, 2017

Южноукраїнськi лiкарi приймали колег з Вознесенська

Свежие новости: Южноукраїнськi лiкарi приймали колег з Вознесенська Южноукраїнськi лiкарi приймали колег з Вознесенська

Як стало відомо редакції Маю Право, вчора, 2 серпня, до Южноукраїнська завiтала делегацiя з м.Вознесенська - головний лiкар Вознесенської лiкарнi Красьоха В.В., заступник мiського голови Путiй Ю.В., секретар мiської ради Торжинська Л.М. Вони зустрiлися з мером Южноукраїнська Пароконним В.К., його заступником Мустяцою Г.Ф., секретарем мiської ради Дзюбенко Л.П., в.о. головного лiкаря Южноукраїнської мiської лiкарнi, його пiдлеглими та вiдвiдали лiкарню мiста.

Також на зустрiчi був присутнiй депутат Южноукраїнської мiської ради Ерiк Григорян, який iнiцiював спiлкування вищевказаних осiб в форматi робочих нарад. Одна з них вже вiдбулася 31 липня у Вознесенську.

Метою таких зустрiчей - обговорення роботи новостворюваного госпiтального округу, до якого ввiйдуть в тому числi лiкарнi цих двох мiст. 
Гостi з Вознесенська вiдвiдали iнфекцiйне вiддiлення Южноукраїнської лiкарнi, яке можливо буде приймати хворих з усього округу. Рiшення про це буде приймати Госпiтальна рада, до якої южноукраїнцi направлять трьох своїх представникiв. 
Всi участники наради погодилися з необхiднicтю плiдної спiвпрацi в детальному складаннi плану роботи медичних закладiв, та перейняттi позитивного досвiду один одного, адже мета реформи одна - покращення надання медичних послуг населенню.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости