Политика | Южноукраинск, 13 Сентября, 2017

Южноукраїнськ. Засідання міського координаційного комітету з питань безпечної життєдіяльності населення

Свежие новости: Южноукраїнськ. Засідання міського координаційного комітету з питань безпечної життєдіяльності населення

12 вересня 2017 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулося засідання міського координаційного комітету з питань безпечної життєдіяльності населення. Засідання пройшло під головуванням заступника голови комітету – директора департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Лариси Заболотної за участі представників управління освіти, департаменту інфраструктури міського господарства, Южноукраїнського міського сектору Державної служби надзвичайних ситуацій України у Миколаївській області, комунального закладу «Южноукраїнська міська лікарня», лабораторії Южноукраїнського міськрайонного відділу лабораторних досліджень державної установи «Миколаївський обласний лабораторний центр МОЗ України» та Южноукраїнського міського відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Миколаївській області.

Виконуючий обов’язки начальника Южноукраїнського міського сектору Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Миколаївській області, капітан служби цивільного захисту Олександр Бурлаченко доповів про результати виконання розпорядження Миколаївської обласної державної адміністрації від 13.10.2014 № 340-р «Про посилення заходів профілактики щодо недопущення загибелі та травмування людей на території Миколаївської області» та про забезпечення пожежної та техногенної безпеки об’єктів з масовим перебуванням дітей.

На засіданні заслухали звіт заступника начальника управління освіти Олега Пузиря про стан безпеки життєдіяльності та охорони праці в навчальних закладах міста Южноукраїнська.

Вивчаючи стан травматизму серед учнів,  у 2017 році  під час навчально-виховного процесу сталося 12 нещасних випадків, які було оформлено актами форми Н-Н, смертельні випадки відсутні. В школах розроблено низку заходів щодо попередження травматизму учнів, проведена відповідна робота з учителями. Причини виникнення травм з’ясовуються, аналізуються, відповідно до цього складаються акти та проводяться профілактичні заходи.

Аналіз нещасних випадків свідчить про те що найбільше діти травмуються в школі на уроках фізичної культури та під час перерв.

Начальник технічного відділу департаменту інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради Володимир Божко ознайомив присутніх із станом підготовки комунальних підприємств міста до виконання робіт по утриманню вулично-дорожньої мережі в осінньо-зимовий період 2017-2018 років. Зокрема, повідомив про готовність комунальних служб до кінця 2017 року відновити усі провали, нерівності та інші недоліки тротуарного покриття відповідно до плану роботу та затвердженого кошторису.

За результатами проведеного засідання надано відповідні доручення.

 

Источник: yu.mk

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты