Общество | Южноукраинск, 11 Января, 2018

Южноукраїнськ. Екологія дозвілля – екологія душі

Свежие новости: Южноукраїнськ. Екологія дозвілля – екологія душі

Різдвяні свята тривають,  а разом із ними – святковий настрій, радість зустрічей, а також – приємні подарунки, смачні частування. І більш буденні речі – відходи продуктів, коробки, упаковки і нові правила поводження з побутовими відходами. З 1 січня 2018 року вступила у силу правка до закону «Про відходи», що забороняє захоронення не перероблених відходів.

Вихованці відділення соціальної реабілітації дітей з інвалідністю комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  м. Южноукраїнська» долучилися до захисту навколишнього середовища. Діти зібрали декілька пакетів поліетилену і разом з педагогами віднесли в розподільчий пункт сортування відходів. Оператор розповіла дітям про організацію роботи пункту, про правила сортування та підготовки відходів до утилізації.

Екологія повинна стати для людей не тільки наукою, а й способом мислення, поведінки, реальністю дій. Набуття кожною людиною екологічних знань має здійснюватись на всіх етапах формування особистості.

 

Источник: yu.mk.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты