Общество | Южноукраинск, 19 Сентября, 2017

Южноукраїнськ. До Всенародного Дня батька

Свежие новости: Южноукраїнськ. До Всенародного Дня батька

Всенародний День батька-це свято без пафосу та особливих урочистостей. Але останнім часом поруч із днем матері у більшості країн світу почали святкувати батьківський день, висловлюючи повагу і любов татусям.

Традиції святкування дня батька у кожної країни свої. Загальний символ батьківського свята є троянди, які приколюють у цей день до одягу на сторону серця. Квітка символізує безкінечну любов та повагу до батьків. Батько захищає, здобуває, створює умови для комфортного існування сім’ї,  розповідає дитині про світ, навчає певним  важливим умінням та навичкам, займається різними спільними видами діяльності й демонструє дитині способи взаємодії з навколишнім світом.

Фахівці  Южноукраїнського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді вперше  на центральній вулиці міста привітали татусів з Всенародним Днем батька яскравими кульками, в кожній з яких слова побажання для сильної статі, які з гордістю називаються татом, батьком, дідусем. Гарному настрою  мешканців сприяв музичний супровід з чарівних мелодій та дитячих пісень.

Источник: yu.mk.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты