Общество | 30 Августа, 2021

Як змінити своє життя: бестселер Amazon — «Бог завжди подорожує інкогніто»

Свежие новости: Як змінити своє життя: бестселер Amazon — «Бог завжди подорожує інкогніто»

Книга «Бог завжди подорожує інкогніто» про те, як не втратити ті можливості, що повсякчас пропонує нам життя. В цій статті ми розповімо чому варто прочитати книгу «Бог завжди подорожує інкогніто»

Як змінити своє життя. Бестселер Amazon "Бог завжди подорожує інкогніто"

Безліч творів написано на тему мотивації, розвитку себе як особистості. Проте бестселер від Amazon Лорана Гунеля "Бог завжди подорожує інкогніто" - це не просто добірка порад, а це неймовірно цікаве оповідання про пригоди юнака на межі відчаю, а також подальше його розуміння себе як особистості, своїх бажань. Люди високо оцінили твір, і зараз навіть готується його екранізація. Занурившись у читання, ви знайдете власний шлях до самопізнання, зрозумієте, як втілити у життя свої мрії.

Не треба довго шукати, замовте примірник книги "Бог завжди подорожує інкогніто" на сайті Yakaboo. Інші варіанти: зателефонувати за безкоштовним номером 0(800)-600-505 або відвідати нас за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 22, 1 поверх (Головпоштамт).

Лоран Гунель та його бестселер

Книга "Бог завжди подорожує інкогніто", про те, як не втратити ті можливості, що повсякчас пропонує нам життя. Найсміливіші ідеї, найзаповітніші мрії, все це може стати реальністю, варто тільки захотіти. Всі заборони лише в нашій уяві.

Цією книгою можна керуватися при пошуку свого місця в житті, для успішної перемоги над власними страхами у професійній діяльності та особистих відносинах. Поради, що надає загадковий наставник головному герою насправді дієва методика розвитку особистості від всесвітньо відомого психолога, автора даного твору. Читати його легко та приємно.

Алан Грінмор та його шлях до втілення мрій

Алан Грінмор пересічний працівник агентства з пошуку персоналу, який мав непогану роботу, яка його дратувала, у нього не було порозуміння з колегами. Він і далі плив би за течією, та одного разу його без пояснень покинула кохана. І хлопець, перебуваючи на межі, зустрів незнайомця, який врятував його від стрибка з Ейфелевої вежі. Невідомий запропонував Алану угоду: навчити керувати своїм життям в обмін на те, що хлопець буде виконувати всі доручення. Втрата свободи? Та юнак, виконуючи ці завдання, поступово розуміє, що його життя змінюється.

Нарешті Алан збагнув, чим керуються його колеги, мотивацію їх вчинків, тепер він переймається долею компанії, в якій працює. Хлопець не бачить ніяких страшних наслідків дивних завдань від незнайомця за їхньою угодою, проте змінюється сам: стає рішучим, здатним на вчинки, яких від нього ніхто не очікує. Але потім він починає цікавитися, хто ж він його наставник, багата людина, що ховається за чужим іменем.

Чому варто читати книгу "Бог завжди подорожує інкогніто"

Бестселер Лорана Гунеля не полишає місце в Топ-100 на Amazon. Автор у своїй книзі ділиться порадами про те, як досягти поставлених цілей, віднайти мотивацію. "Бог завжди подорожує інкогніто" допоможе краще зрозуміти людей. Втрата орієнтирів не вирок, і добре, коли поряд з`являється людина, що допоможе їх віднайти. А під рукою є ця змінотворча книжка. У будь-якій незрозумілій ситуації читайте!

У книжковому магазині Yakaboo.ua в центрі Києва є зона, присвячена бестселерам та новинкам книжкової продукції.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости