Общество | 27 Августа, 2021

Як восени і взимку зберегти ноги в теплі, щоб це було красиво

Свежие новости: Як восени і взимку зберегти ноги в теплі, щоб це було красиво

Для багатьох жінок поняття холод і дощ ніяк не асоціюються з красою, жіночністю, витонченістю і модою. Однак це не більше, ніж помилкова думка. Насправді, вибрати красиве і якісне взуття на осінньо-зимовий період досить просто, якщо мати деякі знання. Зараз ми ними з вами і поділимося.

Стиль - означає бренд

Щоб виглядати модно протягом усього року, необхідно знати, де купуються найстильніші і красиві речі і взуття. Наприклад, кращі в Україні і не тільки чоботи жіночі можна і потрібно купувати в онлайн-магазині LeBoutique. Там ви знайдете не тільки продукцію найвідоміших брендів, але і здивуєтеся доступності цін, адже акції і розпродажі - фішка інтернет-бутіку з ім'ям.

Шнурки або застібки?

Одвічне питання, яке мучить модниць в усьому світі - це вибір взуттєвої фурнітури. З одного боку, черевики на шнурках виглядають стильно та молодіжно, але ось постійна процедура взування точно затягується. У той же час чоботи або черевики на застібці-«блискавці» - це секундна справа при взуванні. Що ж вибрати?

Єдиної правильної відповіді, мабуть, немає і не буде - адже на колір і смак товариш не всяк. Однак ми лише підкажемо, що при виборі «блискавки» слід її гарненько перевірити на міцність. Адже часто буває, що виробники економлять на фурнітурі.

Звісно, якщо ви купуєте взуття в LeBoutique, то такі перевірки зайві - магазин надто дорожить добрим ім'ям і своєю репутацією, щоб продавати неякісне взуття.

Нубук чи шкіра?

Якщо ви практично всю осінь і зиму живете десь далеко від українських доріг, то, можливо, варто зупинити свій вибір на нубуку, який виглядає розкішно. Але для повсякденного носіння в наших реаліях нубук точно не підійде - догляд за ним обернеться тортурами, оскільки щоденна осіння грязюка і зимові сюрпризи будуть позначатися на зовнішньому вигляді матеріалу.

Каблук або шпилька?

Знову ж, складне питання. Якщо вам потрібні чобітки, аби здивувати колег на корпоративі, то душа хоче шпильку. Але ось ходити по магазинах або у справах по бруду і ожеледі в такому взутті точно не найкраща ідея. Тому - беріть обидві пари! У LeBoutique знижки!

І на завершення

Зверніть увагу на те, приклеєна підошва до шкіри черевика або прошита. Якщо не побачите швів на ранті, про всяк випадок відразу віднесіть нове взуття майстру, який за копійки прошиє вам черевики, не зіпсувавши зовнішнього вигляду, але раз і назавжди закриє питання щодо того, чи промокає ваше взуття.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости