Спорт | 27 Августа, 2023

Вусик у феєричному стилі нокаутував Дюбуа та зберіг чемпіонські пояси

Свежие новости: Вусик у феєричному стилі нокаутував Дюбуа та зберіг чемпіонські пояси Вусик у феєричному стилі нокаутував Дюбуа та зберіг чемпіонські пояси

У польському місті Вроцлав український боксер Олександр Усик провів обов'язковий захист чемпіонських титулів у бою проти британця Деніеля Дюбуа.

На кону стояли звання чемпіона світу у надважкій вазі за версіями IBF, WBO, WBA. Саме по лінії WBA Дюбуа отримав право стати претендентом на поєдинок із Усіком.

Бій вийшов напруженим. У п'ятому раунді Дюбуа пробив Усіку в пах і українцю довелося відновитися, взявши паузу. Однак цей брудний прийом не допоміг Дюбуа. Вусік прийшов до тями і в 8-му раунді відправив Дюбуа в нокдаун. У 9-му раунді українець ще раз відправив британця до нокдауну і суддя зафіксував технічний нокаут, бо Деніель виглядав погано. З міркувань безпеки здоров'ю Дюбуа рефері достроково завершив бій.

Вусік останній раз достроково перемагав у 2019 році, коли під час його дебюту у надважкій вазі Чазз Візерспун відмовився продовжувати бій після сьомого раунду.

36-річний Вусік на професійному рингу провів 21 поєдинок і переміг у всіх (14 - нокаутом). Вусік ставав абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі, після чого захистив пояси у поєдинку з Тоні Белллю і перейшов у суперважкі.

25-річний Дюбуа у профі провів також 21 бій. У нього 19 перемог (18 - нокаутом) та 2 поразки. У 2020 році Дюбуа поступався Джо Джойсу.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости