Политика | Вознесенск, 25 Апреля, 2019

Вуличне освітлення, квартирне питання, земля - мер Вознесенська провів прийом громадян

Свежие новости: Вуличне освітлення, квартирне питання, земля - мер Вознесенська провів прийом громадян

25 квітня на офіційний прийом громадян до міського голови Віталія Лукова завітало п’ять мешканців громади.

Чоловік звернувся до Віталія Лукова щодо більш раціонального розташування ліхтарів по вулиці, де він мешкає. На думку вознесенця, освітлення не покриває всю протяжність території. Тому, ліхтарі слід розташувати інакше. Очільник громади запевнив, що особисто проінспектує якість встановлення ліхтарів комунальними службами та зробить усе можливе для забезпечення вулиці якісним освітленням.

Мешканка громади просила у міського голови надати будь-яке помешкання для проживання, оскільки має складні життєві обставини. Віталій Луков зазначив, що наразі вільного житла в громаді немає, але воно час від часу з’являється. Жінка працює на приватного підприємця, який відмовляється оформляти її на роботу офіційно, тож очільник порадив влаштуватися на одне з комунальних підприємств: КП «Єдність» або КП «Санітарна очистка міста». Так, вознесенка сплачуватиме податки до місцевого бюджету й зможе претендувати на місце в гуртожитку.

До міського голови звернулась жінка із проханням про надання дозволу на виділення земельної ділянки під садівництво. Очільник міста пояснив жінці, що він особисто таких дозволів не дає, що вона повинна написати відповідну заяву та пройти процедуру, передбачену для таких випадків.

Інші питання стосувалися житлових питань та конфліктів із родичами.

Нагадуємо! Прийом міського голови проводиться щочетверга з 08.00. Попередній запис – в Центрі надання адміністративних послуг (вул. Соборності, 14) з понеділка по середу з 08.00 до 17.00 або за телефоном (05134) 3-27-09. Увага! Поспілкуватися з міським головою під час проведення особистого прийому можна і за допомогою Skype-зв’язку з персонального комп’ютера або смартфона: щочетверга з 8.00 до 10.00 за логіном: live: v.d. lukov.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты