Политика | Вознесенск, 30 Июня, 2017

Впровадження інвестиційних проектів – вектор розвитку сучасного Вознесенська

Свежие новости: Впровадження інвестиційних проектів – вектор розвитку сучасного Вознесенська

29 червня  міський голова Віталій Луков зібрав головних розпорядників коштів з метою інформування щодо намірів міста та майбутньої об’єднаної громади брати участь в міжнародних інвестиційних проектах. Зустріч відбулась в міському  Центрі дитячої та юнацької творчості.

Наразі розглядаються три перспективних міжнародних проекти:

- Розробка стратегії розвитку територіальної громади  в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізується спільно з Агентством США з міжнародного розвитку (USAID);

- Проект «Партисипативна демократія та обґрунтовані рішення на місцевому рівні в Україні», що реалізується Асоціацією міст України у співпраці з Норвезькою асоціацією місцевих і регіональних влад, Норвезьким інститутом міських та регіональних досліджень за фінансової підтримки МЗС Норвегії. 

-Розробка плану місцевого економічного розвитку в рамках Ініціативи ЕС «Мери за економічне зростання». 

В обговоренні напрямку інвестиційного розвитку  м. Вознесенська взяли участь і члени ГО «Агенство економічного розвитку». Попередньо, учасники наради дійшли згоди  щодо необхідності проведення  круглих столів із залученням представників бізнесу та інших сфер діяльності й вивчення пропозицій громадськості.

 Перед написанням проектів буде створену робочу групу, члени якої пройдуть навчання за вищезгаданими напрямками.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости