Общество | Вознесенск, 28 Мая, 2020

Вознесенську 225! Привітання зі святом міського голови Вітаілія Лукова

Свежие новости: Вознесенську 225! Привітання зі святом міського голови Вітаілія Лукова

Щиро вітаю вас із 225-ю річницею з дня заснування нашого славного міста Вознесенська – міста з цікавою та повчальною історією, активним сьогоденням та великим майбутнім. Міста, яке зростило не одне покоління талановитих, працелюбних, патріотичних і творчих особистостей. 

Наше рідне місто – це місто перспективних ідей в освіті, досвіду інновацій в сфері медицини, ініціативи та відповідальності в підприємництві, активності громадських організацій. Наші митці вражають дивовижними творіннями, актори віртуозно створюють нам гарний настрій, а спортсмени прославляють громаду далеко за її межами. 

Вознесенці – це багатонаціональна дружна сім’я. Сім’я, в якій мир та злагода були і є основою. Ми маємо великі плани на майбутнє, ставимо перед собою амбітні цілі, разом боремося за процвітання й добробут громади. Ми не раз ставали прикладом для інших і сьогодні впевнено рухаємося вперед.

Тож бажаю всім нам чистого неба, взаємної підтримки, впевненості в завтрашньому дні, а ще - динамічного розвитку та процвітання нашій громаді. Разом ми побудуємо місто нашої мрії – місто, комфортне для життя.

З Днем народження, рідне місто! 

Міський голова Віталій Луков

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости