Общество | Вознесенск, 16 Марта, 2020

Вознесенський Центр ПМСД працює в посиленому режимі

Свежие новости: Вознесенський Центр ПМСД працює в посиленому режимі

Шановні відвідувачі амбулаторій КП «КНП Вознесенський міський центр первинної медико-санітарної допомоги допомоги"!

Звертаємо Вашу увагу на введений урядом національний карантин!

Це не канікули у дітей і не вимушена відпустка у батьків. Велике прохання перед тим, як записуватися на плановий візит до сімейного лікаря у медично-інформаційній системі - на дослідження, щеплення, планову консультацію, отримання довідки, рецептів, проходження медичної комісії, масаж, фізіопроцедури або просто задати питання, чи взяти довідку - обов'язково зв'яжіться з сімейним лікарем ( за мобільним телефоном лікаря, через реєстратури за номерами 3-25-24 (амбулаторія №1, №2, вул. 228-ї Стрілецької дивізії, 26) та 5-74-02 (амбулаторія №3, вул. Київська, 218) або контакт центр 0800213703 , щоб визначити необхідність і доцільність візиту.
Ситуація, коли у Вас з дитиною нарешті знайшовся час планово відвідати амбулаторію, коли оголошений карантин, неприпустима!
Установа працює у посиленому режимі, приймаючи пацієнтів з гострою патологією. Велику кількість запитань, і ми не заперечуємо їх важливість, можна вирішити дистанційно або на виїзді, тому всі планові записи відміняються.
Пам'ятайте – карантин-це не канікули і не відпустка, а соціальна самоізоляція та уникнення контактів - це найефективніший спосіб ліквідації і нерозповсюдження будь-якої епідемії!
Будьте соціально відповідальними, бережіть себе, один одного і будьте всі здорові!

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости