Общество | Вознесенск, 16 Мая, 2023

Вознесенські рятувальники продовжують навчати дітей правилам безпеки життєдіяльності

Свежие новости: Вознесенські рятувальники продовжують навчати дітей правилам безпеки життєдіяльності Вознесенські рятувальники продовжують навчати дітей правилам безпеки життєдіяльності

16 травня співробітники Вознесенського районного управління Головного управління ДСНС України у Миколаївській області спільно зі спеціалістом з безпеки в освітньому середовищі зустрілись на базі Класу Безпеки із учнями 5 класу Вознесенської загальноосвітньої школи №7 та поспілкувались з дітьми про правила безпеки життєдіяльності.

З дітьми говорили і про мінну безпеку, зокрема як виглядають сучасні боєприпаси та як слід поводитись у випадках виявлення підозрілого або схожого на вибухонебезпечний предмет.

Враховуючи сезонні небезпеки, під час заходу рятувальники підняли тему безпеки поведінки на воді. Фахівці розповіли про небезпеку відвідування водойм в умовах збройної агресії, розповіли алгоритм дій у разі виникнення позаштатної ситуації. 

По традиції теоретичну частину підкріпили інтерактивними матеріалами, розробленими ДСНС спільно з ЮНІСЕФ. Ці відеоролики, макети та плакати допомагають дітям краще засвоювати та запам'ятовувати корисну інформацію.  

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости