Общество | Вознесенск, 25 Марта, 2019

Вознесенська громада відзначила 75 річницю визволення від фашистських загарбників

Свежие новости: Вознесенська громада відзначила 75 річницю визволення від фашистських загарбників

24 березня кожного року Вознесенська громада відзначає звільнення від фашистської окупації. В цьому році 22 березня небайдужі вознесенці традиційно зібрались на урочисте покладання квітів до меморіального комплексу в парку 1 Травня.

Присутні згадали про подвиг, який здійснили визволителі. Частина воїнів зробили це ціною власних життів. Містяни вшанували пам'ять про них хвилиною мовчання, охочі поклали квіти до пам'ятника загиблим героям.

Також керівництво міста разом з відповідальними працівниками Управління соціального захисту Вознесенської міської ради завітали додому та привітали наших ветеранів – учасників Другої світової війни, яких в громаді налічується 19 чоловік. 

Тим часом в приміщенні Великої зали Вознесенської міської ради відбулось урочисте передання естафети пам'яті в рамках Всеукраїнської естафети пам'яті «Слава визволителям України». До Вознесенська завітала делегація з Вознесенського району та передала делегації міста артефакти перемоги – гільзу від артснаряду, штандарт 3-го Українського фронту та власне книгу пам'яті.

Також в цей день безпосереднім учасникам Другої світової війни було вручено ювілейні медалі до 75-річчя визволення Миколаївської області.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости