Политика | Вознесенск, 21 Декабря, 2017

Вознесенська дестинація – одна з найпривабливіших на Миколаївщині

Свежие новости: Вознесенська дестинація – одна з найпривабливіших на Миколаївщині

Як відомо, Управління з питань молоді та туризму Миколаївської ОДА розподілили Миколаївщину на території привабливі для туристів - так звані дестинації. Начальник Управління Олександр Максименко разом зі своєю командою молодих та активних людей подорожує по дестинаціях у форматі робочих зустрічей під назвою «Туристична майстерня: екологічний, сільський, зелений туризм».

Про це повідомляє відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

20 грудня відбулася перша робоча зустріч на території Вознесенської дестинації, до якої увійшли: м. Вознесенськ, м. Нова Одеса, смт. Веселинове, Олександрівська ОТГ, Бузька ОТГ, Прибужанівська ОТГ, Дорошівська ОТГ, с. Петропавлівка, с. Ракове, с. Новогригорівка, с. Себине. На зустрічі, крім організаторів, були присутні: міський голова Віталій Луков, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Юрій Путій, представники селищ та сіл, які увійшли до Вознесенської дестинації, туристи та просто активні мешканці Вознесенщини.

На початку зустрічі Віталій Луков презентував Вознесенськ у руслі туристично-привабливого міста, розповів присутнім про переваги міста в туристичному напрямку та презентував книгу-буклет «Вознесенськ. Тур одного дня». У книзі міститься карта околиць Вознесенщини з позначками цікавих місць, куди турист може завітати та повернутись назад до міста протягом одного дня. Всі цікаві точки ілюстровані високоякісними фотографіями та представлені коротким описом цієї місцевості.

Олександр Максименко розповів про плани Управління згідно розпорядження голови ОДА від 19 жовтня 2017 року №417-р «Про основні заходи розвитку туризму в Миколаївській області на 2017-2018 роки», а саме - формування реєстру туристичних об’єктів, створення команди на місцях, яка зацікавлена у розкручуванні туризму, створення туристичних продуктів, обговорення проблем та перспектив розвитку туристичної інфраструктури.

Цікавим гостем робочої зустрічі став гірський гід, який подорожує всім світом - Юрій Долганов. Він зауважив, що є вже три пішохідних маршрути Миколаївщиною, які успішно працюють та набирають групу туристів за одну добу. Також Юрій розповів що потрібно для того, аби маршрут був популярним серед туристів та запросив всіх присутніх до співпраці.

Наприкінці робочої зустрічі організатори «Туристичної майстерні» обмінялися контактами зі всіма присутніми, а гості міста отримали на згадку про Вознесенськ книгу-буклет «Вознесенськ. Тур одного дня»

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости