Общество | Вознесенск, 29 Июня, 2017

Вознесенськ. З підприємців, які не наведуть лад біля своїх магазинів, будуть стягуватись штрафи

Свежие новости: Вознесенськ. З підприємців, які не наведуть лад біля своїх магазинів, будуть стягуватись штрафи

27 червня відбулась чергова нарада щодо заборони стихійної торгівлі по вул. Чубчика та вул. Центральній. На нараді були присутні: головуючий – очільник міста Віталій Луков, секретар міської ради Лариса Торжинська, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Юрій Сметана, представники Вознесенського відділу поліції ГУ НП в Миколаївські області, Вознесенського ГФ «Соколи», КП «Санітарна очистка міста», КП «Вознесенський ринок», оптового ринку та власники магазинів роздрібної торгівлі по вул. Чубчика та вул. Центральній.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Юрій Сметана запевнив присутніх, що у зв’язку з недотриманням умов договору оператором парковки О.І. Сосновським, договір буде розірвано в судовому порядку.

Міський голова наголосив на тому, що боротьба зі стихійною торгівлею в центрі міста зрушилася з місця. Деякі підприємці після минулої наради вжили заходів щодо заборони торгівлі «з рук» біля їхніх магазинів. «Стихійникам», які займаються торгівлею з автомобілів було запропоновано альтернативу – оптовий ринок, який віднедавна розпочав працювати у звичному режимі (щоденно цілодобово). Всім іншим, хто бажає продавати овочі та фрукти потрібно буде зайти на територію ринку, де для цього облаштовані торгові місця.

До тих підприємців, які не відреагували на наполегливе прохання Віталія Лукова щодо заборони стихійної торгівлі на прилеглих до їхніх магазинів територіях, будуть вживатись штрафні санкції.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты