Политика | Вознесенск, 8 Декабря, 2017

Вознесенськ відвідали міжнародні експерти в рамках проекту «Smart city»

Свежие новости: Вознесенськ відвідали міжнародні експерти в рамках проекту «Smart city»

6-7 грудня місто Вознесенськ відвідала делегація у складі представників ЄЕК ООН та міжнародних експертів з Австрії та Канади в рамках участі у регіональній програмі «Об’єднані Розумні Міста», яка спрямована на вивчення концепції смарт-міста в різних географічних умовах і підготовки профілів стійких розумних міст. Метою візиту є моніторинг та аналіз міста по 100 різним показникам, які мають відповідати поняттю «розумне місто».

6 грудня на території художнього музею Є.А. Кібріка відбувся семінар-презентація, в якому взяли участь представники органів місцевого самоврядування, голови громадських організацій, директори шкіл та активні мешканці міста. В розрізі перших двох сесій заходу учасники дізнались, що собою представляє проект «Smartcity» та вислухали оцінку з боку місцевих експертів. Після обідньої перерви присутні працювали у трьох робочих групах, а саме – суспільство і культура, екологія та економіка. Завданням роботи в групах було формування карти проблем міста у вигляді пірамід. Наступним етапом завдання стала презентація «піраміди» та можливі шляхи її вирішення.

7 грудня в рамках екскурсії по місту делегація відвідала малий та середній бізнес (виробництво) та комунальні установи – КУ «Вознесенська центральна районна лікарня», КП «Водопостачання м. Вознесенська» та ЗОШ №8.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Источник: voznesenskonline.com.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты