Общество | Вознесенск, 19 Декабря, 2017

Вознесенськ. Відкриття головної ялинки міста

Свежие новости: Вознесенськ. Відкриття головної ялинки міста

Сьогодні на площі Центральній відбулася найголовніша подія усіх зимових свят – урочисте відкриття головної ялинки Вознесенська!

Про це повідомляє відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю АВК ВМР.

Без перебільшень для багатьох українців символом зими та новорічних свят є саме ялинка. Кожна сім’я встановлює цей невід’ємний атрибут зимових свят у своїх оселях, наряджає яскравими прикрасами та гірляндами, кладе біля неї подарунки для своїх близьких та милується зимовою красунею в сімейному колі. Ялинка створює особливу атмосферу, яка ще з дитинства асоціюється лише з приємним – сімейним затишком, теплом, яскравими емоціями свята, ну і, звісно ж, подарунками.

Тож вже традиційно, урочисте відкриття головної ялинки відбувалося на День Святого Миколая – 19 грудня.

Сотня дітей та дорослих вознесенців зібрались на Центральній площі міста аби взяти участь у святковому відкритті та веселих забавах. В рамках урочистої програми на присутніх чекали святкові пісні у виконанні талановитої молоді, виступ інструментального ансамблю, конкурси за участі звірів-аніматорів, які розважали дітей у цей морозний день.

З вітальним словом до всіх присутніх звернувся міський голова Віталій Луков, який висловив свої найщиріші вітання, побажав веселих новорічних та різдвяних свят.

Головним гостем на святі пишної ялинки став Святий Миколай, який особисто привітав дітей з прийдешніми новорічними святами, запалив новорічну ялинку, завів навколо неї хоровод та подарував кожному солодкі подарунки.

 

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости