Общество | Вознесенск, 8 Июня, 2017

Вознесенськ в об’єктиві телеканалу «Миколаїв»

Свежие новости: Вознесенськ в об’єктиві телеканалу «Миколаїв»

7 червня у м. Вознесенську відбулися зйомки телевізійних програм "Громада каже" та «Перехрестя» обласного телеканалу «Миколаїв».  Перша програма має формат опитування громадян: проблеми міста, обізнаність громади з урядовими ініціативами, запровадженням державних програмам. Ведуча та автор програм Ірина Заїка цікавились думкою вознесенців  щодо стану приміщень міського автовокзалу та умовами обслуговування; ставленням громади до ініціативи голови Миколаївської облдержадміністрації щодо перевірок якості послуг автовокзалів та автостанцій області; поінформованістю населення стосовно механізмів дії державної програми «Доступні ліки»; ставленням громадян до ухвалення Безвізу та можливим вступом України до Європейського Союзу.

Під час зйомок програми «Перехрестя» міський голова Віталій Луков дав інтерв’ю, в якому розповів про Вознесенськ як демонстраційний майданчик для інших міст в рамках міжнародної програми «Розумні міста» (Smart city), що передбачає використання сучасних технологій для підвищення якості надання послуг, поліпшення комунікацій влади  з громадою; продемонстрував систему відеоспостереження в місті, яка виведена на офіційний веб-портал міста, розповів про картку вознесенця та інше.

Знімальна група відвідала комунальні установи: «Територіальний центр соціального обслуговування м.Вознесенська», «Вознесенська центральна районна лікарня», «Вознесенський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» та ФОК «Фодограй». 

В цілому, місто Вознесенськ справило гарне враження на гостей з Миколаєва.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости