Общество | Вознесенск, 15 Сентября, 2017

Вознесенськ. Тренінг — «Як заробити кошти для розвитку громад ОСН та ОТГ?»

Свежие новости: Вознесенськ. Тренінг — «Як заробити кошти для розвитку громад ОСН та ОТГ?»

Саме про це буде йти мова на тренінгу 15 вересня 2017 року, який буде проходити у адміністративному приміщенні виконавчого комітету міської ради о 13.00 ( 3-й поверх, мала зала).

Коштів у місцевих бюджетах завжди не вистачає.

Як знайти додаткові кошти, отримати грант та вирішити проблемні питання своєї громади?

Як написати проект розвитку або соціальний проект?

Як залучити до участі в цьому проекті як можна більше мешканців, представників бізнесу та донорських організацій?

На ці питання буде відповідати тренер, голова громадської організації «Вознесенська асоціація розвитку місцевої демократії» Тетяна Зелінська.

Як скласти бюджет проекту? На що можна витрачати кошті грантів , а на які ні?

Відповідь можна отримати від експерта ГО «Фонд розвитку м.Миколаєва». Ця організація має 15-й річний досвід роботи в проектах , як українських та зарубіжних донорів.

Що можна зробити за кошти Державного Фонду регіонального розвитку, який створений при Міністерстві регіонального розвитку України?

Як правильно написати проект, щоб його помітили і прийняли рішення про фінансування?

Рекомендації з цього питання можна отримати від голови ГО «Фонд розвитку м.Миколаєва», члена обласної комісії по проектах ДФРР Михайла Золотухіна.

Сподіваємося, що кожен з учасників, який буде приймати участь у цьому заході, забере з собою «портфель» необхідних знань та навичок, який зможе використати для розвитку свого органу самоорганізації населення м.Вознесенська чи об’єднаної територіальної громади Вознесенського району.

 

Источник: voznesenskonline.com.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости