Общество | Вознесенск, 28 Января, 2021

Вознесенськ. Територіальний центр соціального обслуговування допомагає безхатченкам

Свежие новости: Вознесенськ. Територіальний центр соціального обслуговування допомагає безхатченкам

У зв’язку з похолоданням постала потреба у обігріві та гарячому харчуванні бездомних людей. Вже із початку морозів працівники КУ «ТЦСО м. Вознесенська» надавали допомогу для бездомних.

Люди, які потрапили в скрутні обставини, можуть отримати допомогу в трьох місцях громади, а саме:
1. Вул. Михайлівська, 3, Комунальна установа «Територіальний центр соціального обслуговування м. Вознесенська», тел. 3 26 02, з понеділка по п’ятницю з 8-00 до17-00 год. Тут, крім обігріву і їжі, можна отримати речі бувші у вжитку, послуги перукаря, консультаційну допомогу в оформленні документів особам без визначеного місця проживання та звільненим з місць позбавлення волі.
2. Вул. Шмідта, 9, Товариство Червоного Хреста, з понеділка по п’ятницю з 10-00 до 12-00 год. Можна обігрітись і отримати їжу.
3. Вул. Самосенків, 79-А, с. Новогригорівка (адмінбудівля старостату), з понеділка по п’ятницю з 8-00 до 17-00 год. Тут можна обігрітися, попити гарячий чай з хлібом, отримати речі бувші у вжитку, отримати консультацію.

13.01.2021 року працівники КУ "ТЦСО м. ВОЗНЕСЕНСЬКА" разом з головою Вознесенського Червоного Хреста України провели соціальну акцію «Нагодуй голодного». Шість безхатченків нагодували благодійним обідом та надали бувші у вжитку речі.

В січні, з метою попередження переохолодження та замерзання при зниженні температури, місцева служба ДСНС розгорнула пункт обігріву для осіб без визначеного місця проживання та громадян, які потрапили в складну життєву ситуацію за адресою вул. Соборності (футбольне поле) між залізничним вокзалом та адміністративною будівлею ПЧ-13, що працював з 17-00 год. до 08-00 год. Працівники Управління соціального захисту населення Вознесенської міської ради, КУ «ТЦСО м. Вознесенська», ТОВ «Червоного Хреста» пункт регулярно забезпечували дезінфікуючими засобами, індивідуальними масками, одноразовим посудом, чаєм, цукром, хлібом, гарячою кашею з м'ясною, беконною, грибною піджаркою. Відвідали пункт 11осіб.

З 24.01.2021 Православна Церква України святої княгині Ольги за підтримки ТОВ «КОРПОРАЦІЯ БУЗЬКІ КАР'ЄРИ» започаткували щонедільні благодійні обіди з 13.00 до 14.00 на території храму м. Вознесенськ, вул. Кутвицького,1 для людей, які потрапили у скрутне становище. Звернулось 12 осіб.

Є у нас також люди, які самостійно допомагають одягом, продуктами харчування – це волонтери, активісти та просто небайдужі мешканці нашої громади. Щиро дякуємо усім!

Шановні жителі громади! Якщо Ви маєте бажання допомогти таким громадянам, приносьте до пунктів обігріву: взуття, теплі зимові речі, якими ви не користуєтесь, (особливо чоловічі), продукти харчування (чай, цукор, крупи, олію, продукти швидкого приготування, консерви).

Заздалегідь Вам вдячні!

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты