Общество | Вознесенск, 20 Марта, 2021

Вознесенськ. Сміття з території комунального підприємства, вивезли вантажівками

Свежие новости: Вознесенськ. Сміття з території комунального підприємства, вивезли вантажівками

Велике весняне прибирання міста розпочалося з КП «Санітарна очистка міста». З його території спільними зусиллями влади та бізнесу вивезли більше 30 вантажівок сміття.

Депутат Вознесенської міської ради, головний інженер підприємства Сосновський Олександр Ігорович прокоментував подію:

«Зараз ми робимо велике прибирання, анонсоване міським головою Євгенієм Величко. Вирішили спочатку навести лад на підприємстві, яке й повинно прибирати місто.

Обстановка була тут жахлива. З 2003 року сюди зводились будівельні відходи з різних реконструкцій і ремонтів. Все складалось одне на одне. В результаті отримали ще одне звалище практично в центрі міста. Зараз вже вивезли більше десяти 40-тонних вантажівок сміття. І ще вивеземо не менше двадцяти. Та техніка, якою користувалося КП, знаходилась в жахливому стані. Не було ні боксів, ні навіть навісу у місці стоянки техніки. Практично нічого не було. Зараз плануємо зробити великий навіс для техніки і ремонтні бокси. Після очистки території від сміття, приведемо її в нормальний стан, щоб можна було повноцінно користуватись територією підприємства.»

Місто вдячне усім підприємцям Вознесенська, які відгукнулись на прохання міського голови про надання власної техніки для допомоги в прибиранні такого великого об’єму сміття. Надана техніка практично рятує підприємство від подальшого засмічення і розрухи.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты