Общество | Вознесенск, 6 Апреля, 2021

Вознесенськ. Штаб із ліквідації наслідків COVID-19 ввів в дію зміни щодо карантинних обмежень

Свежие новости: Вознесенськ. Штаб із ліквідації наслідків COVID-19 ввів в дію зміни щодо карантинних обмежень

На засіданні Штабу із запобігання COVID-19 від 02 квітня 2021 року лікарі надали статистику за останній тиждень. Дані не демонструють позитивної динаміки по кількості нових випадків захворювання. Показники залишаються стабільно високими. Не зважаючи на штрафи від поліцейських, вознесенці продовжують нехтувати правилами карантину.

За спостереженнями епідеміолога, зараз вірус несе більше загрози молодій частині населення – людям віком від 25 до 40 років. Це люди, у більшості яких є діти в школах та дитячих садках. До речі, діти зараз теж стали більше хворіти на COVID-19.

Після тривалих консультацій, присутні вирішили до вже встановлених обмежень додати ще такі заходи:
- Продовжити дистанційну форму навчання в усіх закладах загальної середньої освіти (учнів 1-11 класів) з 05.04.2021 по 09.04.2021.
- Батькам учнів додатково пояснять про необхідність дотримання усіх протиепідемічних заходів дітей вдома та рекомендують утриматись від відвідування позашкільних гуртків на зазначений період.
- Посилять контроль та профілактичні заходи в усіх закладах дошкільної освіти на території громади на період дії карантину.

Дорогі вознесенці, від повного локдауну нас відділяє тонка нитка між нашою байдужістю та катастрофічними наслідками повного медичного колапсу. Найгірше цілком реально може статися у разі, якщо ми разом не почнемо дотримуватись медичних рекомендацій: носити маски, часто мити руки, дотримуватись соціальної дистанції, провітрювати свої помешкання, утримуватись від небажаних контактів.

Віримо в вашу мудрість і розуміння всієї серйозності ситуації.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости