Спорт | Вознесенск, 12 Сентября, 2017

Вознесенськ. ШОУ «ТУР-ЕКСТРИМ»

Свежие новости: Вознесенськ. ШОУ «ТУР-ЕКСТРИМ»

10 вересня в рамках фестивалю «Я обираю спорт», до Дня фізкультури і спорту та міжнародного Дня туризму, відбулося грандіозне шоу «Тур-екстрим». Захід було присвячено пам’яті Віктора Михайловича Куцепалова. Людини, що була одним із засновників спортивного туризму в м. Вознесенську. І я будучі одним із його учнів, продовжую діло його життя, популяризуючи туризм у місті. На початку фестивалю міським головою Луковим В.Д., було нагороджено наших вихованців, кандидатів у майстри спорту України, срібних призерів України з пішохідного туризму: Богдана Чернишова та Ірину Яроцьку. В шоу приймало участь безліч дітвори. Це для них було справжнє свято. Нажаль, дорослі не дуже активні. А треба було б особистим прикладом показувати дітям необхідність активного способу життя. Тим більше, що адреналіну отримали б достатньо.

Дистанція складалася з двох частин: простої, що проходила на безпечній висоті, задля кваліфікації, та складної. Саме там учасники отримали справжній драйв. Починалася дистанція зі скелелазного стенду, де кожен учасник відчув себе справжнім альпіністом. Потім паралельні перила виводили до двох навісних переправ через умовну ущелину на висоті більше 15-ти метрів. Це справжнє випробовування на мужність, силу , сміливість і волю до перемоги. І на кінець спуститися додолу можливо було лише стрибнувши стрімголов з 30-ти метрового тролею. Долати цю дистанцію потрібно було в страхувальних системах. Висловлюю подяку вихованцям гуртка «Туристське багатоборство» Центру дитячої та юнацької творчості за професійну допомогу, як в одяганні спорядження на учасників так і в наведенні самої дистанції смуги перешкод.

Переможцями змагань стали:

Серед дівчаток: I місце – Сауляк Богдана; II місце – Кричун Дарина, III місце – Ігнатиш Ангеліна.            

Серед хлопчиків: I місце – Кадишев Богдан; II місце – Гуцалов Саша; III місце – Могила Денис.

За волю до перемоги були нагороджені маленькі, восьмирічні, але дуже цілеспрямовані діти – Діма Гергель та Ліза Задорожня. Вони були нагороджені грамотами та призами. На жаль Ліза не дочекалася нагородження, тому запрошуємо її з батьками забрати свій приз у Відділі культури і спорту Вознесенської міської ради (кабінет № 20).

Величезна подяка Управлінню освіти Вознесенської міської ради за підключення електроенергії, та Центру дитячої та юнацької творчості за надане спорядження для організації дистанції смуги перешкод. А також Відділу культури і спорту Вознесенської міської ради, КО МЦФЗН «Спорт для всіх» за організаційну допомогу в проведенні заходу, надання заохочувальних призів та музикально-озвучувальної апаратури.

В проведенні заходу були задіяні не тільки вихованці гуртка нинішні, а також дорослі випускники та тренери. Люди, без яких не можливо нічого було б організувати і провести, справжні друзі і фанатичні туристи: Носков Ігор, Рижков Семен, Зайвий Олександр, Куделя Микола, Мороз Максим, Зінкевич Сергій та Пугачевський Богдан.

Колектив організаторів весь час працює над удосконаленням дистанції та форми проведення шоу «Тур-екстрим». Є цікаві ідеї! Запрошуємо всіх активних, небайдужих людей до співпраці і обіцяємо наступного року зробити шоу більш динамічним та феєричним.

Гурток ЦДЮТ «Туристське багатоборство» запрошує дітей 2006 року народження до нашого колективу. Тренування проводяться в спортзалі ЗОШ № 6 з 13-00.

Довідки за телефоном (050)390-42-76.

Керівник гуртка О.С.Костюков

 

Источник: voz.gov

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты