Общество | Вознесенск, 11 Октября, 2017

Вознесенськ. Школа відповідального батьківства

Свежие новости: Вознесенськ. Школа відповідального батьківства

В дитинстві ми вважаємо, що наші батьки розуміють, що роблять. Врешті-решт батьківство – їхня робота, тож, очевидно, вони мають бути компетентними. І лише, як самі стаємо батьками, розуміємо, що більшість із нас усвідомлюють науку батьківства безпосередньо у процесі виконання своїх обов’язків.

10 жовтня в рамках спеціалізованого формування «Відповідальне батьківство» ВМЦСССДМ, розпочалися тренінгові заняття для учнів старших класів загальноосвітніх шкіл, які мають за мету підвищення рівня знань підлітків щодо цінності життя кожної людини, сучасних поглядів на усвідомлене батьківство та підвищення рівня компетентності майбутніх батьків у догляді вихованні та розвитку дітей сприяння формування основ батьківської компетентності та відповідального ставлення до власного здоров’я.

Такі тренінгові заняття включають в себе 8 зустрічей.

Перше заняття було присвячене емоціям у взаємостосунках, адже життя людини без емоцій неможливе. А уміння володіти собою в різних ситуаціях є ознакою високої культури людини.

Попереду учнів чекає ще не менш цікаві занять на актуальну молоді тематику.

Директор ВМЦСССДМ

Т.А.Петрушкова

 

Источник: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты