Спорт | Вознесенск, 7 Сентября, 2017

Вознесенськ. Шановні спортсмени, тренери, ветерани, фахівці сфери фізичної культури і спорту!

Свежие новости: Вознесенськ. Шановні спортсмени, тренери, ветерани, фахівці сфери фізичної культури і спорту!

Традиційно у другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту – День фізичної культури і спорту.

Фізична культура і спорт об’єднують людей різного віку, професій, переконань і національностей, дарують відчуття повноти життя, загартовують волю і характер. Саме Заняття спортом – запорука здоров’я, гарного настрою та оптимізму.

Вознесенськ завжди славився своїми спортивними талантами. Чимало наших земляків домоглися високих результатів і на світових аренах. Гордістю міста є Георгій Дмитрович Чижевський, який в серпні цього року у свої дев’яносто три роки завоював три золотих медалі на Чемпіонаті Світу з плавання, що проходив в м. Будапешт, й став триразовим чемпіоном Світу.

Щороку прославляють наше місто й Україну на обласних, республіканських та міжнародних спортивних чемпіонатах вихованці вознесенських тренерів. Тому підтримка фізкультурно-спортивного руху, зміцнення матеріально-технічної бази спортивних закладів міста – це пріоритетне завдання міської влади.

Бажаю усім фахівцям спортивної галузі, тренерам, спортсменам і їхнім родинам добробуту, щастя, злагоди, гарного настрою, наснаги, рекордних спортивних та особистих досягнень.

міський голова Віталій Луков,

секретар міської ради Лариса Торжинська

 

Источник: voz.gov

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты