Общество | Вознесенск, 29 Января, 2020

Вознесенськ: Щоденник стихійної торгівлі

Свежие новости: Вознесенськ: Щоденник стихійної торгівлі

28.01.2020 року у малій сесійній залі виконавчого комітету Вознесенської міської ради було проведено зустріч з представниками стихійної торгівлі, які розташовують свої торгові місця по вулицям Центральна та Чубчика, яким було роз’яснено, що створення несанкціонованих ринків є порушенням правил благоустрою міста та тягне за собою накладання штрафу за адміністративне правопорушення. Але, нажаль, незареєстровані підприємці не дослухаються порад та продовжують створювати стихійний ринок.

Тому і в подальшому Управлінням житлово-комунального господарства та капітального будівництва разом з представниками національної поліції будуть проводитися рейди та складатися адміністративні протоколи.

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

Просимо мешканців нашого міста підтримати боротьбу з стихійною торгівлею навколо ТОВ «Вознесенський центральний ринок» та не купувати будь-яку продукцію на стихійному ринку.

Джерело: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости