Экономика | Вознесенск, 17 Февраля, 2020

Вознесенськ. Розпочинаємо розробляти представлення бюджету для громадян 2020

Свежие новости: Вознесенськ. Розпочинаємо розробляти представлення бюджету для громадян 2020

17 лютого відбулася зустріч робочої групи з розробки нової концепції представлення бюджету для громадян в новому 2020 році на чолі з міським головою Віталієм Луковим.

В 2019 році наша ідея представлення бюджету для громадян виграла престижну нагороду в області прозорого бюджетування. «Бюджетна корова» стала справжнім бестселером. Брошура запам’яталась не лише прихильникам міської влади, але й її відвертим антагоністам. Це означає, що ідея спрацювала.

Сьогодні напрацювали концепцію нової візуалізації складних цифр. Маємо ряд ідей. Є над чим попрацювати. Експертка ГП «За прозорі місцеві бюджети» Олена Заворотченко окреслила основні зміни в порівнянні з попереднім роком. Тому маємо нові виклики, які обов’язково успішно подолаємо.

Приймаємо ідеї нової концепції представлення бюджету для громадян 2020 і від громадськості. Кожен, хто має ідею з візуалізації складних цифр максимально просто й виразно – може залишити коментар або написати на нашу сторінку у фейсбук.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости