Общество | Вознесенск, 11 Августа, 2017

Вознесенськ. Prometheus допомагає підвищити конкурентоспроможність на ринку праці

Свежие новости: Вознесенськ. Prometheus допомагає підвищити конкурентоспроможність на ринку праці

Сучасний темп життя дедалі більше вимагає від людини активних та цілеспрямованих дій, постійного особистісного розвитку та вдосконалення. Особливо важливим усвідомлення цього є для громадян, які потрапити у складну життєву ситуацію, залишились без роботи.

Вознесенський міськрайонний центр зайнятості продовжує залучати своїх клієнтів до безкоштовних он-лайн курсів. Про переваги отримання безкоштовної освіти, та ще й в зручний час вони дізнаються на семінарах та під час індивідуальних консультацій. Фахівці центру зайнятості ознайомлюють клієнтів із порядком реєстрації на сайті, напрямками курсів, які пропонуються.

Цього тижня під час індивідуального прийому в особистого консультанта з працевлаштування своїми здобутками та досягненнями  поділився Микола Паладій. Психолог за освітою, він має досвід роботи фахівцем з комп’ютерної графіки. Трапилось попрацювати і за освітою – у дитячому центрі соціально-психологічної реабілітації. Маючи активну громадянську позицію він був обраний депутатом Вознесенської міської ради, проте зараз шукає роботу. В ході спілкування із заступником директора Вознесенського МРЦЗ Оксаною Черчик він розповів, що з пройдених 3-х напрямків курсів, що пропонує освітницька  он-лайн платформа «Prometheus» не варто виділяти якийсь окремо, адже усі вони є важливими у його громадській діяльності. Курс «Психологія стресу та способи боротьби з ним» - допоможе не втрачати життєву рівновагу  під час спілкування з громадянами. Курси «Підготовка та впровадження проектів розвитку громад» а також «Сучасне керівництво проектами – мистецтво порушення правил» - розкривають секрети написання успішних проектних пропозицій та надають допомогу у керуванні ними.

Інформаційно-роз’яснювальна робота Вознесенського МРЦЗ продовжується, а разом з тим зростає надія, що дедалі частіше громадяни розумітимуть необхідність «йти в ногу з часом» і здобуватимуть нові знання та вміння. Адже в першу чергу це підвищує їхню конкурентоспроможність на ринку праці. Тож, якщо Ви знаєте чого хочете, розумієте, яких знань Вам для цього не вистачає, ласкаво просимо до масових відкритих он-лайнкурсів Prometheus.

 

Источник: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты