Общество | Вознесенск, 11 Августа, 2020

Вознесенськ. Продовжується робота щодо проектування реорганізації містечка «Казка»

Свежие новости: Вознесенськ. Продовжується робота щодо проектування реорганізації містечка «Казка»

Знаємо, що питання реконструкції містечка «Казка» цікавить багатьох мешканців громади і не лише Північного мікрорайону.

Тож доводимо до відома громади, що 07 серпня 2020 року відбулася архітектурно-містобудівна рада, на якій було розглянуто «Матеріали та рекомендації щодо реконструкції парку «Казка» у Вознесенській ОТГ», розроблені в рамках проекту DOBRE.

Представлені матеріали та рекомендації мають на меті допомогти Вознесенській громаді в реконструкції парку-громадського простору «Казка», який сприятиме реалізації стратегічних цілей соціально-економічного розвитку, а також слугуватиме об’єднуючим фактором для громади. В документі надано матеріали та рекомендації, розроблені за результатами робочих зустрічей та з урахуванням побажань та запитів громади, а також наведено короткий опис пропозицій щодо зонування парку, план-схем та ескізів окремих рішень. Окрім того, надано технічні рекомендації щодо вибору матеріалів та технологій для забезпечення якісного втілення проекту та економії коштів громади.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты