Общество | Вознесенск, 31 Мая, 2017

Вознесенськ. Презентації роботодавців – шлях до працевлаштування

Свежие новости: Вознесенськ. Презентації роботодавців – шлях до працевлаштування

Протягом останніх тижнів травня в приміщенні Вознесенського МРЦЗ відбулось 5 міні-ярмарок вакансій для безробітних громадян, що перебувають на обліку в центрі зайнятості. Всього у заходах взяли участь 72 запрошених особи, а також роботодавці, які на сьогоднішній день мають потребу в підборі кадрів – «продавці продовольчих товарів» для ФОП Ніколаєва Л.В, «бармен» та «кухар» для ФОП Репчинського, робітник на автомойку до ФОП «Жишко О.,робітник з благоустрою на КП «СОМ» та вакансії Укрпошти (водій,оператор, листоноша) 

Проведення міні-ярмарків вакансій – це ефективна форма співпраці з роботодавцями для пошуку претендентів на вакантні місця. Самого такого роду зустрічі з безробітними особами є дієвим способом допомоги у підборі для них підходящої роботи, а для роботодавців – у якісному підборі кадрів. 

Під час презентацій роботодавці роз’яснили умови праці на заявлених вакансіях, обговорили систему оплати праці, соціальний пакет, вимоги до претендентів. Більшість запрошених учасників зацікавились умовами праці роботодавця, оскільки сьогодні легальне працевлаштування – це завжди велика перевага. Результатом проведеної зустрічі стала видача направлень на працевлаштування (з можливим подальшим стажуванням) та працевлаштування 6 осіб на посади продавця, бармена та кухаря до роботодавців, що відвідали ярмарки вакансій.

Тож, сподіваємось що проведені заходи принесуть позитивний результат, і, завдяки активній роботі фахівців Вознесенського МРЦЗ, ряди працюючих громадян поповняться новими кадрами.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты